ČAŠE ZA PIĆE

TI SI: Super moderan „uradi sam“ umetnik koji stavlja lični pečat na svemu što poseduje.

VAŠE STAKLENO POSUĐE: U samo nekoliko jednostavnih koraka, permanentni markeri Sharpie® mogu Vam pomoći da transformišete svoje obične čaše za piće u prava umetnička dela. Svi će pomisliti da ste ih preskupo platili, ali samo ćete Vi znati o čemu se radi 😉

KORAK 1:

Započnite sa setom markera Sharpie na bazi ulja, napravljenih tako da se i na staklu i na plastici ostavljaju masne i trajne tragove. Izaberite svoje omiljene smele, briljantne boje.

KORAK 2:

Uzmite vinske  ili čaše za piće koje se skrivaju u vašem ormaru i koje vrlo retko koristite – ili kupite nov komplet iz bilo koje prodavnice.

KORAK 3:

Počnite sa ukrašavanjem! Uverite se da vaši tragovi ostaju jedan centimetar iznad ruba čaše.

OPCIJA 1 – TAČKASTO CRTANJEPointilizam:

Super laka tehnika ukrašavanja, Pointilizam vam omogućava da kreirate prilagođene dizajne koristeći jednostavnu seriju tačaka. Koristite svoj Sharpie marker, započnite tačke sa dna čaše i radite nagore da biste stvorili efekat talasa.

Za dodavanje sjaja koristite dve komplementarne boje ili metallic trajne markere Sharpie. Za naočare sa zabavnom, personalizovanom porukom koristite šablone i nacrtajte tačke oko slova.

OPCIJA 2 – ČAŠE ZA CELO DRUŠTVO:

Započnite letnju zabavu na bazenu ili roštiljanje sa prilagođenim čašama za piće sa kojima će se celo vase društvo oduševiti.

Prilagodite plastične čaše za jednokratnu upotrebu pomoću Sharpie Ektreme markera koji se neće razmazati od kondenzacije ili izbledeti vrućinom vrelog letnjeg sunca.

OPCIJA 3 – PRAZNIČNE ČAŠE:

Koristite Sharpie markere kako biste na umešan način ukrasili svoje praznične čaše za piće. Zablistajte i istaknite se zlatnim, srebrnim ili bronzanim dizajnom koji će dati poseban, sjajni efekat na vašim čašama, koje će sve ostaviti bez daha.

OPCIJA 4 – ŠOLJICE ZA JUTARNJU KAFU ILI ČAJ:

Započnite svoju jutarnju rutinu šoljom koju ste personalizovali markerima Sharpie Fine ili Ultra-Fine. Prilagodite svoju šolju inspirativnim citatom kako biste Vas motivisali tokom dana i zadržali pozitivan stav.

OPCIJA 5 – TEGLE NA POLICAMA:

Ukrasite staklene tegle markerom Sharpie na bazi ulja, I nećete imati brige da li će kondenzacija zamazati vaše rukom napisane etikete ili šare.