UNIKATAN RANAC

STYLE IS BACK IN SESSION. Naravno, vaš ranac služi pre svega da vam nosi knjige i sveske, laptop i ostale školske potrepštine. Ali takođe, ranac odslikava vaš stil i pogled na svet. Kao i vaš omiljeni par farmerki, ranac je najbolji kada je malo pohaban od nošenja,tek toliko da istakne koliko ste već dugo zajedno i da ste se već navikli jedno na drugo.

U vreme kada razmišljate o kupovini novog školskog pribora, nakon raspusta, nema razloga da razmišljate o novom rancu. Lako možete da udahnete novi život vašem omiljenom rancu uz pomoć SHARPIE markera.

Evo i kako:

▶ NABAVITE SET SHARPIEMARKERA. Pomoću specijalno dizajniranog SHARPI vrha možete crtati i tanke i debele linije, dok različitim bojama možete istaći sve što je vama važno. Sharpie marker su veoma dobri za gotovo sve vrste tkanina od kojih se rančevi prave.

▶ POKRENITE SVOJU KREATIVNOST:

Pokažite svima koliko ste talentovani i jedisveni.

  • Na prednjoj strani ranca možete, prvo uz pomoć obične olovke, iscrtati motiv omiljenog benda ili sportskog kluba, ispisati omiljeni stih iz popularne pesme, ili nacrtajte sami svoj amblem.
  • Kada ste sigurno zadovoljni nacrtanim i ispisanim, podebljajte linije crnim tankim i debelim vrhom a prostor između linija obojite po sopstvenoj želji SHARPIE permanentnim markerima u boji.
  • Kada ste konačno zadovoljni kako sve izgleda, ponesite svoj ranac i pokažite ga svima sa ponosom.

▶ SKINITE NAŠE NOVE UNIVERZALNE ŠABLONE:

Napravili smo ih specijalno za dekorisanje ranca i možete ih besplatno skinuti sa našem sajta (Downloadable Custom Stencils). Uz pomoć širokog izbora pripremljenih šablona možete sami kreirati sopstveni, unikatni stil koji ćebit lako prepoznatljiv kao vasa poruka svetu.

  1. Skinite naše univerzalne šablone i sačuvajte ih na svom računaru.
  2. Otvorite fajl nakon toga.
  3. ODŠTAMPAJTE izabrani šablon na papiru.
  4. Pomoću makaza, isecite šablon po ivicama.
  5. Stavite isečeni šablon na prednju površinu ranca i zalepite kako se ne bi pomerao. VAŽNO: Osigurajte da se šablon ne pomera tokom bojenja.
  6. Pomoću Sharpie markera obojite ranac po šablonu. Probajte da kombinujete 2-3 različite boje tokom farbanja, bićete zadovoljni postignutim rezultatom. (VAŽNO: u zavisnosti od osnovne boje vašeg ranca izaberite i boju markera, tamnije boje – crna, plava, ljubičasta, zelena – postići će najbolji efekat.)
  7. UKLONITE ŠABLON i pogledajte svoj novi ranac — i profi dizajn koji ste sami kreirali.