SPORTISTA I AVANTURISTA

VI STE: Fanatik za sport, strastveni avanturista, adrenalinski zavisnik. Sharpie i sport uvek su išli ruku pod ruku.

Iako možda još uvek niste na profesionalnom nivou, bez obzira na to kojim se sportom bavite ili avanturom krećete u osvajanje, markeri Sharpie su dokazani sportski rekviziti na koje svi sportisti računaju:

SPORTSKA OPREMA: Otporan na vremenske uslove i napravljen za pisanje na bilo kojoj površini, Sharpie Ektreme ispisuje podebljanim, trajnim oznakama koje neće bledeti tokom sezone, nakon sunca, kiše, snega, blata i drugih vremenskih elemenata na otvorenom.

NAPRAVITE NAVIJAČKE PAROLE: Istaknite se na sledećoj fudbalskoj, košarkaškoj ili odbojkaškoj  utakmica sa velikim, svetlim, podebljanim znakom  „FAN # 1“. Ili se pojavite na sledećoj utakmici vašeg omiljenog tima sa ogromnom parolom koju će svi uočiti i sa kojom će Vas TV kamera sigurno snimitii odvesti veliki ekran.

DIZAJNIRAJTE skejt board – i dasku za surfovanje: Koristite Sharpie Ektreme izdržljive i svetle markere da biste kreirali ubojiti lični dizajn na svom skejtbordu ili dasci za surfanje, a ko zna – možda čak i postanete sledeća velika profesionalna zvezda.

AUTOGRAMI: Jednom kada postignete status sportiste svetske klase (neizbežno), sledite korake ostalih sportskih zvezda i držite Sharpie marker pri ruci da biste potpisali autograme, dresove, rukavice i sve ostalo što vam fanovi dobacuju za vaš poznati potpis .

Profesionalni, amaterski sportista  ili vatreni navijač, jedna sportska istina nas sve ujedinjuje: Sharpie markeri potpuno menjaju igru.