KOVERTE

OSTAVITE VAŠ LIČNI PEČAT NA KOVERTAMA

Kako u svetu, tako je i kod nas sve popularnija tzv. `HANDMADE` izrada. i Sharpie je počeo detaljno da proučava ovaj rastući trend koji je preplavio društvene mreže i pridružio se sa nekoliko ideja i saveta.

Koverte

DA SE PODSETIMO: Ručno pisanje je u osnovi oblik crtačkog teksta koji spaja veštine kaligrafije, skiciranja i crtanja. A nakon što ste se upoznali sa OSNOVNIM TEHNIKAMA PISANJA, spremni ste da uđete u ovu rastuću pomamu sa sjajnim vlastitim kreacijama.

RUČNO IZRAĐENE KOVERTE savršen su način da pomerite granice svojih veština i razvijete svoj stil pisanja. Pored toga, na kraju ste dobili nešto unikatno sa čime ćete moći svima da se pohvalite.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da savladate oblik umetnosti ručne izrade koverata:

  • STEKNITE OSEĆAJ ZA SHARPIE MARKERE : Sharpie BRUSHPENS olovke su posebno dizajnirane za ručno pisanje. Vežbajte što više da biste stekli osećaj olovke u ruci i kako male promene pritiska i ugla stvaraju različite debljine linija. Za tamnije koverte, koristite Sharpie METALLIC MARKERE za neverovatan kontrast.

  • Ravnomeran razmak između slova je ključan. Možete koristiti prozirni plastični lenjir da biste postigli savršeno razmaknuta slova.
  • OUTLINE: Koristite PrismaColor olovku da biste prvo ucrtali slova, a zatim se vratite pomoću Art olovke ili markera da biste podebljali linije i dodali umetničku crtu.
  • RAVNE LINIJE: Koristite drugu kovertu kao lenjir da biste postigli ravne linije i ujednačeni razmak između redova.
  • TEČNE LINIJE: Koristite tehniku slobodnog pisanja da biste postigli tečniji izgled slova.
  • DEKORATIVNI DETALJI: Kada završite sa pisanjem ili crtanjem slova, dodajte tačke, strelice, srca, prelepe donje crte ili druge ukrasne detalje za kako bi ste ostavili svoj lični pečat.