DEKORACIJA DOMA

VI  IMATE: Ukus i izuzetan osećaj za stil i prostor.

Vaš odvažni, rizični lični stil nema granica. U potpunosti je prikazan u svemu, od Vašeg izbora mode i muzike do vaših postova na Facebook-u  i Instagramu.

Vaša  kućna dekoracija takođe nije izuzetak.

Dekoracija doma

HANDMADE dizajn, prilagođene kreacije – spremni ste za sve što treba da ostavi svoj pečat na vašem životnom prostoru – spremni ste da razbijete kalup.

Sharpie® to odlično razume.

Zbog toga neprestano izlažemo smele i hrabre ideje za personalizaciju svake površine vašeg okruženja. Evo samo nekoliko:

TAPETE: Većina tapeta kupljenih u prodavnici treba da ostane u prodavnici. Napravite sopstvene pomoću flomastera Sharpie Chisel Tip za popunjavanje većih prostora na praznim listovima tapeta i Fine i Ultra-Fine za složene detalje.

 

 

STARI NAMEŠTAJ: Starinski nameštaj ponovo učinite novim (ne mislimo na vredni stilski i  kolekcionarski nameštaj) pomoću markera Sharpie Fine i Ultra-Fine za podebljane linije koje ne blede i ne razmazuju se. Upotrebite šablone za ocrtavanje preciznih dizajna ili samo koristite  ruke za crtanje ili slikanje, kako biste formirali lažne životinjske otiske.

SAVET: Koristite završni sprej da biste zaključali Sharpie mastilo i zaštitili svoju odeću.

KUHINJA: Napravite reda malo u kuhinji, tako što ćete posude za začine i razne teglice ukrasiti sa Sharpie markerima. Stvorite umešne etikete na teglama koje izražavaju Vaš lični osećaj i transformišu dosadan špajz  u Vaše omiljeno mesto.

LAMPE: Dodajte šarene smele boje i ručno nacrtane  kako biste ulepšali  lampe i senke koje one daju. Markeri Sharpie na bazi uljnih boja mogu se koristiti na  bilo kojim površinama, uključujući drvo, keramiku, plastiku i staklo.